About

Who We Are

Stakeholders donation Action Against Hunger cross-agency coordination meaningful Bill and Melinda Gates life-saving.
about_pic
Pellentesque enim interdum at. Sus pendisse malesuada dignissim est, a facilisis ligula rutrum sed. Aenean nonummy hendrerit mauris. Pha sellus porta. Cum sociis natoque penatibus et magnis. Comete dolo lectus fgilla itollicil tua ludin dolor nec met quam accumsan.
Dolore con dime netus lullam utlacus adipiscing ipsum molestie euismod lore estibulum vel libero ipsum sit amet sollicitudin ante. Comete dolo lectus fgilla itollicil tua ludin dolor nec met quam accumsan. Aenean imper diet alique drerit. Nunc interdum ulla mcorper lectus. Pellentesque enim interdum at. Sus pendisse malesuada dignissim est, a facilisis ligula rutrum sed.

Our mission

Dolore magna

Dolor amet, consectetuer elit, sed diam ipsum dolor nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Dolor amet diam

Dolor amet, consectetuer elit, sed diam ipsum dolor nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Laoreet dolore

Dolor amet, consectetuer elit, sed diam ipsum dolor nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Our great team

Walter Martins

CEO, Co-Founder

Robin Matters

Developer, Co-Founder

Ashley Martins

Photographer

Bradley Grosh

CEO, Co-Founder

Subscribe to our newsletter & be in touch.(Wp forms)

Subscribe to our newsletter & be in touch.(mailchimp)

Voeg je koptekst hier toe (mailpoet)

Persoonlijke en uitgebreide begeleiding

Rated 5 out of 5
16 juni 2020

Jacra voorziet onze vereniging al jaren van een moderne en goed werkende website. Deze wordt om de zoveel jaar aangepast naar onze wensen en de meest recente technische mogelijkheden. Wij zijn naast de overzichtelijke lay-out ook erg tevreden met functionaliteiten als online kaartverkoop, donatie-mogelijkheid en online verkoop van ons jubileumboek.

Ook stelt Jacra ons in staat om zelfstandig en eenvoudig bewerkingen door te voeren zoals tekst, afbeeldingen en agenda-items. Voor vragen staat Jacra altijd paraat en beantwoord deze met geduld en op uitgebreide wijze.

Bestuur Crescendo Assendelft

Muziekvereniging Crescendo Assendelft

Betrouwbaar

Rated 5 out of 5
4 juni 2020

Wij zijn erg positief over Jacra. Er wordt goed geluisterd naar en meegedacht met de klant.

De website wordt degelijk in elkaar gezet en wordt altijd eerst door beide partijen getest alvorens live te gaan. Bovendien is er een goede nazorg als er toch iets niet naar wens is en de prijs voor alles is alleszins redelijk. Jacra is een uiterst betrouwbare websitebouwer!

Admeam Finance
Betrouwbaar
Wij zijn erg positief over Jacra. Er wordt goed geluisterd naar en meegedacht met de klant. De website wordt degelijk in elkaar gezet en wordt altijd eerst door beide partijen getest alvorens live te gaan. Bovendien is er een goede nazorg als er toch iets niet naar wens is en de prijs voor alles is alleszins redelijk. Jacra is een uiterst betrouwbare websitebouwer!
VvE beheer
Betrouwbaar
Jacra voorziet onze vereniging al jaren van een moderne en goed werkende website. Deze wordt om de zoveel jaar aangepast naar onze wensen en de meest recente technische mogelijkheden. Wij zijn naast de overzichtelijke lay-out ook erg tevreden met functionaliteiten als online kaartverkoop, donatie-mogelijkheid en online verkoop van ons jubileumboek. Ook stelt Jacra ons in staat om zelfstandig en eenvoudig bewerkingen door te voeren zoals tekst, afbeeldingen en agenda-items. Voor vragen staat Jacra altijd paraat en beantwoord deze met geduld en op uitgebreide wijze.
VvE beheer