Hosten&domeinnaam

Hosten&domeinnaam

Hosten en Domein

Om je product voor bezoekers toegankelijk te maken, heb je een domeinnaam en hostingprovider nodig. Er is een verscheidenheid aan providers die hostingpakketten aanbieden.

Je staat er niet alleen voor!

Je krijgt van ons de ondersteuning die nodig is bij de aanvraag van een domeinnaam en het onderbrengen bij een hostingprovider.

Met een domeinnaam is je bedrijf bereikbaar en te vinden op het internet. Een domeinnaam moet worden aangevraagd. Bij diverse providers kun je dit doen. Wij kunnen je hierin adviseren.

Een hostingprovider is nodig om je product te kunnen weergeven. Er zijn diverse bedrijven die hierin kunnen voorzien. In de keuze voor een provider bent je vrij maar wij kunnen hierover wel adviseren.

Houd rekening met het volgende:

  • Je betaalt maandelijks of jaarlijks voor je Domeinnaam aan de provider; je bent namelijk eigenaar van het domeinnaam en als zodanig verantwoordelijk.
  • Voor het hosten van je website betaal je maandelijks of op jaarbasis aan de provider.

Hulp nodig bij de aanvraag van een domeinnaam of hostingpakket? Je krijgt van ons de ondersteuning die nodig is. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de aanvraag voor je doen.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op!