Hosten&domeinnaam

Hosten&domeinnaam

Hosten en Domein

Om uw product voor bezoekers toegankelijk te maken, heeft u een domeinnaam en hostingprovider nodig. Er is een verscheidenheid aan providers die hostingpakketten aanbieden.

U staat er niet alleen voor!

U krijgt van ons de ondersteuning die nodig is bij de aanvraag van een domeinnaam en het onderbrengen bij een hostingprovider.

Met een domeinnaam is uw bedrijf bereikbaar en te vinden op het internet. Een domeinnaam moet u aanvragen. Bij diverse providers kunt u dit doen. Wij kunnen u hierin adviseren.

Een hostingprovider is nodig om uw product te kunnen weergeven. Er zijn diverse bedrijven die hierin kunnen voorzien. In de keuze voor een provider bent u vrij maar wij kunnen u hierover wel adviseren.

Houdt u rekening met het volgende:

  • U betaalt maandelijks of jaarlijks voor uw Domeinnaam aan de provider; u bent namelijk eigenaar van het domeinnaam en als zodanig verantwoordelijk.
  • Voor het hosten van uw website betaalt u maandelijks of op jaarbasis aan de provider.

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van een domeinnaam of hostingpakket; u krijgt van ons de ondersteuning die nodig is. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de aanvraag voor u doen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!