Over jacra

Wie zijn wij

Jacra is een klein bedrijf dat zich tot doel heeft gesteld kwalitatief goede en betaalbare websites te bouwen voor kleine (Mkb)ondernemers, Zzp’ers, startende ondernemers en verenigingen. Voor deze groep bieden wij een mogelijkheid hun bedrijf of organisatie te promoten en daarbij de ondersteuning te bieden die nodig is.

Bij diverse bedrijven kan je een web product laten maken echter betaal je daar vaak de hoofdprijs voor. Dit komt doordat deze bedrijven in dure bedrijfspanden gehuisvest zijn en dat moet door jou opgebracht worden. Jacra heeft deze lasten niet en kan daarom haar prijzen aanzienlijk lager houden.

Wij zijn altijd gefocust om onze producten nog beter te maken door het gebruik van nieuwe technieken en opleiding. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die je van ons verwacht.

Wij vinden het belangrijk een goed en eerlijk contact met onze klanten te onderhouden waarbij een goede balans moet zijn tussen het zakelijke en informele karakter. Service verlening staat bij ons hoog in het vaandel; wij staan altijd voor je klaar!

Wij hopen je graag te verwelkomen als klant!

Wilt je meer informatie? Neem gerust contact op!