Wat doen wij nog meer

Wat doen wij nog meer

Organisatie

Onze dienstverlening kent geen grenzen! Zo kunnen wij organisaties ook ondersteunen in hun bedrijfsactiviteiten. Werkzaamheden waar je geen tijd voor hebt of waar de middelen voor ontbreken, kunnen wij voor je uitvoeren.

Wij kunnen ondersteuning geven aan de volgende aandachtsgebieden:

Wij kunnen diverse administratieve werkzaamheden voor je uitvoeren zoals o.a.  organiseren, plannen, correspondentie, archiveren.

Databases voorzien van gegevens kan een tijdrovende bezigheid zijn. Je kunt overwegen dit door ons te laten doen. Wij gaan discreet en zorgvuldig om met  gegevens waardoor deze bij ons absoluut veilig zijn.

Goed opgestelde teksten zijn van groot belang voor een website. Dit verhoogt het leesplezier van de bezoeker en is belangrijk voor zoekmachines (SEO) Verkoopt u producten dan is een goede product en/of categorie beschrijving noodzakelijk. Dit komt ten goede aan de professionaliteit en kan bijdragen aan het verhogen van uw omzet.

Bezoekers moeten een goed gevoel overhouden aan een bezoek van je website. Dit betekent dat de lay-out, de gebruikersvriendelijkheid, de leesbaarheid, de snelheid en de functionaliteiten optimaal moeten zijn.

Wij kunnen je website testen op bovenstaande onderdelen en de resultaten vastleggen. In dit testrapport worden eveneens (objectieve)aanbevelingen gedaan om elementen te optimaliseren. Het is natuurlijk aan jou wat hiermee te doen.

Hulp nodig?

Kun je wel wat extra handjes gebruiken, neem dan contact met ons op! Samen bekijken wij dan wat de mogelijkheden zijn.

Planning

Wilt je meer informatie? Neem gerust contact op!