Webshop

Webshop

Voor de (startende)internet ondernemer is een webshop een uitstekend middel om uw bedrijf te presenteren en uw producten te verkopen. Een mooie lay-out en een optimaal gebruiksgemak kan mede bijdragen tot het verhogen van de omzet.

Webshops zijn er van eenvoudig tot complex van uitvoering. Aan de hand van uw wensen bepaalt u zelf de mate van complexiteit en dus ook de prijs van het product. Het is daarom op voorhand moeilijk hier een prijs te vermelden.

Wij begrijpen dat u toch wilt weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen wilt komen te staan. Neem in dat geval dan telefonisch of per e-mail contact met ons op waarna wij, aan de hand van uw wensen, een prijsopgave zullen doen. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Meer info.

Mogelijkheden zijn:

Zelf uw producten en teksten toevoegen/wijzigen/verwijderen. Het beheer uitbesteden aan ons is ook mogelijk.

Toegevoegd kunnen worden specifieke animaties en/of extra (database)functionaliteiten op b.v. een specifieke pagina.

Wij gaan ervan uit dat u zelf (product)afbeeldingen kunt leveren. Is dit niet het geval dan kunnen wij samen bekijken hoe hierin te voorzien.

Natuurlijk krijgt u van ons de ondersteuning en instructie die hierbij nodig is.

Vormgeving

Hoe uw webshop er uit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Wellicht heeft u een uitgesproken idee of voorbeelden van een ontwerp. Is dit alles niet van toepassing dan kunnen wij u van advies voorzien.

Responsive weergave

De webshop wordt ook op tablet en smartphone goed weergegeven.

Zoekmachines/SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Dit betekent dat wij zorgen voor een zo hoog mogelijke ranking(positie) van uw website als gevolg van zoekopdrachten.

E-mail

Standaard is inbegrepen een e-mail faciliteit door middel van een contactformulier. Bij uitgebreidere webshops kunnen dat er meer zijn.

CMS

Iedere webshop is voorzien van een CMS(Content Mangement System) waardoor u zelf het beheer kunt doen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen.
Zie ook Content beheer

Support

Na oplevering van uw webshop kunt u twee maanden gebruik maken van (kosteloze)ondersteuning en begeleiding. In deze periode kan de lay-out en/of tekst nog worden aangepast aan uw wensen want…

U moet tevreden zijn!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!