Website

Website

Webdesign

Een website of webshop is een uitstekend middel om uw bedrijf of vereniging te presenteren. Belangrijk is dus hoe deze er uit ziet en voorziet in een optimaal gebruikersgemak voor uw bezoekers.

Deze producten zijn er van eenvoudig tot complex van uitvoering. Aan de hand van uw wensen bepaalt u zelf de mate van complexiteit en dus ook de prijs van het product.

Aanvullend:

Voor de (startende)internet ondernemer is een webshop een uitstekend middel om uw bedrijf te presenteren en uw producten te verkopen. Een mooie lay-out en een optimaal gebruiksgemak kan mede bijdragen tot het verhogen van de omzet.

Zelf uw producten en teksten toevoegen/wijzigen/verwijderen. Het beheer uitbesteden aan ons is ook mogelijk.

…Meer info

Uitbreiding met een klant of leden module. U kunt hiermee een eigen omgeving voor uw klanten of leden creëren.

…meer info

Toegevoegd kunnen worden specifieke animaties en/of extra functionaliteiten op b.v. een specifieke pagina.

Wij gaan ervan uit dat u dit zelf kunt leveren. Is dit niet het geval dan kunnen wij tegen meerprijs hierin voorzien.

Vormgeving

Hoe de website of webshop er uit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Wellicht heeft u een uitgesproken idee of voorbeelden van een ontwerp. Is dit alles niet van toepassing dan kunnen wij u van advies voorzien.

Responsive weergave

Voor elke website of webshop geldt dat deze ook op tablet en smartphone goed wordt weergegeven.

Zoekmachines/SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Dit betekent dat wij zorgen voor een zo hoog mogelijke ranking(positie) van uw website als gevolg van zoekopdrachten.

E-mail

Standaard is inbegrepen een e-mail faciliteit door middel van een contactformulier. Bij uitgebreidere websites of webshops kunnen dat er meer zijn.

CMS

Iedere website wordt voorzien van een CMS(Content Mangement System) waardoor u zelf het beheer kunt doen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen.
Zie ook Content beheer.

Support

Na oplevering van uw website kunt u twee maanden gebruik maken van (kosteloze)ondersteuning en begeleiding. In deze periode kan de lay-out en/of tekst nog worden aangepast aan uw wensen want…

U moet tevreden zijn!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!